Порядок та умови використання (Угода користувача)

Ви цим підтверджуєте, що прочитали, зрозуміли і повністю згодні дотримуватись Угоду користувача та Політику конфіденційності "LUXE.IM".


Терміни та поняття, що використовуються в Угоді користувача

LUXE.IM – Інтернет-магазин LUXE.IM, зареєстрована у встановленому порядку юридична особа із зареєстрованою назвою Товариство з Обмеженою Відповідальністю «ЛЮКС.ІМ» і юридичною адресою: 77000, м.Рогатин, вул. П.Мирного 8, що реалізує свою діяльність за допомогою Інтернет-ресурсу luxeim.com.ua.

Сайт – ресурс, розташований в мережі Інтернет за адресою luxeim.com.ua і є власністю LUXE.IM.

Товар – матеріали для оздоблення інтер’єру будь-яких приміщень.

Реєстрація – процедура внесення Персональних даних Користувача в спеціальну форму на Сайті, необхідна для виконання LUXE.IM Договору, за яким реєстрований Користувач є набувачем товару. Реєстрація надає Користувачеві право для здійснення покупок на Сайті LUXE.IM.

Персональні дані – особиста інформація (у тому числі прізвище, ім'я, по-батькові, адресу доставки, контактний телефон, адреса електронної пошти), добровільно і усвідомлено надаються Користувачем при оформленні Замовлення на Сайті, і необхідна для виконання LUXE.IM Договору, за яким Користувач є набувачем товару.

Договір – відносини між LUXE.IM і Користувачем з придбання Товару на умовах цієї Угоди користувача, що виникають з моменту підтвердження Замовлення LUXE.IM.

Користувач – будь-яка фізична або юридична особа, яка добровільно оформила замовлення на сайті для здійснення покупки товару.

Замовлення – заявка Користувача на придбання Товару, оформлена за допомогою електронної форми на Сайті самим Користувачем. Підтвердженням факту оформлення Замовлення є присвоєння йому унікального ідентифікаційного номера, який надсилається Користувачеві на підтвердження оформлення замовлення на адресу електронної пошти, зазначеної Користувачем при реєстрації.

Послуги – комплекс діяльності LUXE.IM відносно Користувача з метою виконання умов Договору.

Угода – дійсна Угода Користувача, що регулює відносини LUXE.IM і Користувача протягом усього періоду надання Послуг.

Політика конфіденційності – положення Угоди користувача, що регулюють зобов'язання LUXE.IM при обробці персональних даних Користувача.

1. Загальні положення

1.1. LUXE.IM пропонує свої Послуги на умовах, викладених у цій Угоді.

1.2. Всі відносини між Користувачем і LUXE.IM, пов'язані з використанням послуг LUXE.IM, регулюються цією Угодою.

1.3. Ця Угода регулюється цивільним законодавством України, в тому числі Законом України "Про захист прав споживачів" від 12 травня 1991 р. № 1023-XII (у редакції Закону України від 1 грудня 2005 р. № 3161-IV) та підзаконними нормативними актами.

1.4. Всі можливі спори з приводу даної Угоди та відносин між Користувачем і LUXE.IM будуть вирішуватися відповідно до законодавства України.

1.5. LUXE.IM залишає за собою право змінювати цю Угоду без будь-якого персонального повідомлення. Нова редакція Угоди вступає в силу з моменту її розміщення на даній сторінці, якщо інше не передбачено новою редакцією Угоди. Чинна редакція Угоди завжди знаходиться на даній сторінці за адресою http://luxeim.com.ua/content/3-agreement.

1.6. Користувач підтверджує свою згоду з положеннями цієї Угоди, поставивши відмітку в полі «Я ознайомлений та згідний з умовами надання послуг», при переході до оплати після завершення реєстрації.

 

2. Послуги LUXE.IM

2.1. LUXE.IM здійснює продаж Товару за допомогою веб-ресурсу luxeim.com.ua.

2.2. LUXE.IM здійснює доставку Товару способами, визначеними в п.7 цієї Угоди.

 

3. Зобов'язання Користувача при Реєстрації

3.1. Для придбання Товару Користувач погоджується надати достовірну і повну інформацію на питання, пропонованих при Реєстрації, і необхідну для виконання зобов'язань з боку LUXE.IM щодо придбаного Товару.

3.2. У разі, якщо в процесі реєстрації Користувач надав невірну або неповну інформацію, вся відповідальність за можливі затримки та/або додаткові витрати з доставки товару, пов'язані з виконанням LUXE.IM своїх зобов'язань за цим договором, лягає на Користувача.

 

4. Політика конфіденційності

4.1. Умови Політики конфіденційності і відносини між Користувачем і LUXE.IM, пов'язані з обробкою персональних даних, регулюються Законом України від 1 червня 2010 р. № 2297-VI «Про захист персональних даних».

4.2. Політика конфіденційності діє відносно персональних даних, які LUXE.IM одержав або може отримати від Користувача при Реєстрації і оформленні Замовлення на Сайті, і необхідні для виконання зобов'язань з боку LUXE.IM щодо придбаного Користувачем Товару.

4.3. Користувач цим погоджується, що, здійснивши Реєстрацію на сайті, надає беззастережну згоду з Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки персональних даних Користувача. У разі незгоди з будь-якою умовою Політики конфіденційності Користувач зобов'язаний негайно покинути дану сторінку сайту.

4.4. Персональні дані, які Користувач добровільно і усвідомлено надає про себе при Реєстрації та/або оформленні Замовлення на Сайті, необхідні для виконання зобов'язань з боку LUXE.IM щодо придбаного Користувачем Товару, зокрема:

- ПІБ Користувача;

- Контактний телефон Користувача;

- Контактний E-mail Користувача;

- Адреса для доставки Товарів.

4.5. LUXE.IM не перевіряє достовірність наданих Користувачем персональних даних та не здійснює контроль їх актуальності. Однак LUXE.IM виходить з того, що Користувач надає достовірні і достатні персональні дані з питань, пропонованих у формі Реєстрації. Всю відповідальність за наслідки надання недостовірних або недійсних персональних даних несе Користувач.

4.6. Користувач добровільно надає LUXE.IM згоду на зберігання, обробку, подальше використання та поширення своїх персональних даних, надання доступу до них органам державної влади та місцевого самоврядування відповідно до їх повноважень та іншим третім особам, пов'язаним з виконанням цієї Угоди, з метою реалізації адміністративно-правових та податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського і статистичного обліку, фінансового моніторингу, інших відносин, які вимагають обробки персональних даних, відповідно до вимог Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" , Статуту підприємства, інших нормативно-правових актів України і локальних актів власника бази персональних даних натисканням кнопки «Я ознайомлений та згідний з умовами надання послуг» при реєстрації.

4.7. Користувач підтверджує, що він повідомлений про включення його персональних даних до бази персональних даних клієнтів LUXE.IM, про свої права, передбачені ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних", мету обробки персональних даних та осіб, яким передаються його персональні дані відповідно до законодавства України, натисканням кнопки «Я ознайомлений та згідний з умовами надання послуг» при Реєстрації.

4.8. Всі питання з приводу обробки персональних даних Користувач може направити до клієнтського відділу за адресою luxeim.com.ua@gmail.com

 

5. Продаж Товару

5.1. Для здійснення покупки на Сайті Користувач зобов'язаний зареєструватися і надати дійсні та достатні дані, необхідні для виконання LUXE.IM зобов'язань з продажу і доставки Товару Користувачеві.

5.2. У разі зміни будь-яких наданих даних, необхідних для належного виконання LUXE.IM зобов'язань з продажу і доставки Товару, Користувач зобов'язується негайно повідомити про це LUXE.IM, направивши відповідний лист в клієнтський відділ за адресою luxeim.com.ua@gmail.com

5.3. Користувач погоджується, що у разі невиконання та/або неналежного виконання LUXE.IM зобов'язань з продажу та/або доставки Користувачеві Товару у зв'язку з наданням Користувачем недостовірних та/або недійсних даних про себе, і так само невиконання Користувачем умов цієї Угоди, LUXE.IM відповідальності не несе.

5.4. Користувач поінформований, що Товар та його необхідна кількість резервується за Користувачем тільки після отримання повної вартості Товару, а також вартості його доставки до Користувача (у випадку відправки через службу «Нова Пошта») на розрахунковий/картковий рахунок LUXE.IM. У разі, якщо на розрахунковий/картковий рахунок LUXE.IM надходить сума менша, ніж зазначена в автоматичній відповіді системи при Реєстрації замовлення, Користувач зобов'язаний здійснити доплату до повної вартості Товару, якщо Користувач знаходиться на території України, або до повної вартості товару з урахуванням доставки у випадку відправки через службу «Нова Пошта». При цьому Товар резервується за Користувачем. У разі, якщо відсутня сума не надходить на розрахунковий/картковий рахунок LUXE.IM протягом 7 робочих діб з моменту інформування Користувача про виникнення недоплати, то LUXE.IM має право анулювати замовлення. При цьому кошти, отримані на рахунок LUXE.IM, повертаються Користувачеві тим же способом, яким вони були зараховані на рахунок LUXE.IM за вирахуванням банківських витрат LUXE.IM на здійснення платежу. Інформування користувача здійснюється шляхом відправлення повідомлення на адресу, вказану при реєстрації.

5.5. Вся інформація про замовлені/придбані Користувачем Товари на Сайті LUXE.IM відображається в автоматизованій відповіді системи, що відправляється на адресу вказану Користувачем на завершальному етапі Реєстрації.

5.6. LUXE.IM приймає безготівкову та готівкову (виключно присамовивозі Товару) оплату за Товар в українських гривнях відповідно до чинного законодавства України.

5.7. Всі питання, пов'язані з придбанням Товару на Сайті, Користувач може направити до клієнтського відділу LUXE.IM за адресою luxeim.com.ua@gmail.com

 

6. Умови придбання Товару

6.1. Користувач може придбати Товар в LUXE.IM, сплативши його платіжною карткою або банківським переказом, та готівкою виключно при самовивозі.

6.1.1 Оплата Товару платіжною карткою

Щоб оплатити Товар платіжною карткою Користувачеві необхідно при оформленні Замовлення вибрати відповідний спосіб оплати («Оплата карточками VISA/Master Card через LiqPay»). LUXE.IM приймає інтернет-платежі за Товар за платіжними картками Visa і MasterCard і здійснює переказ грошових коштів через ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та LiqPay. LUXE.IM інформує, що вся інформація про дані платіжної карти Користувача вводиться безпосередньо на сайті LiqPay. Тому, LUXE.IM не володіє даними платіжної картки Користувача, що запобігає ймовірність зловживання даною інформацією персоналом компанії. Звертаємо увагу, що у разі, якщо платіжна картка випущена в іншій валюті платежу, ніж українська гривня, банк-емітент може стягувати додаткові витрати з конвертації валют. Для уточнення розміру конвертаційних зборів необхідно проконсультуватися з банком.

6.1.2. Оплата Товару банківським переказом

Щоб оплатити Товар банківським переказом Користувачеві необхідно при оформленні Замовлення вибрати відповідний спосіб оплати («Оплата банківським переказом») і після завершення оформлення Замовлення роздрукувати банківські реквізити для здійснення переказу. Відповідальність за правильність внесення зазначених даних в Бланк квитанції несе Користувач. При заповненні Бланка квитанції необхідно вказати в полі коментаря до платежу («Підстава платежу») номер Вашого Замовлення, оформленого на Сайті. Витрати з переказу грошових коштів оплачує Користувач.

6.1.3. Оплата Товару готівкою

Щоб оплатити Товар готівкою, Вам необхідно прибути на склад LUXE.IM в Україні за наступною адресою: м. Рогатин (Івано-Франківська обл.), вул. П.Mирного 8, заздалегідь домовившись про це з персоналом компанії.

 

7. Доставка Товару

7.1. Загальні положення

7.1.1. LUXE.IM здійснює доставку Товару наступними способами:

7.1.1.1. самовивозом з складу LUXE.IM, розташованого за адресою м. Рогатин (Івано-Франківська обл.), вул. П.Мирного 8;

7.1.1.2. кур'єрською службою «Нова Пошта» по території України. 

7.1.2. Користувач погоджується, що неможливість передачі йому Товару з вини Користувача, в тому числі внаслідок порушення терміну, протягом якого Користувач зобов'язаний забрати Товар, буде розцінюватися LUXE.IM як відмова Користувача від Товару. При цьому Товар повертається LUXE.IM, а Замовлення вважається анульованим.

7.1.3. У разі відмови Користувача від Товару, грошові кошти перераховані LUXE.IM за Товар, за винятком витрат LUXE.IM на доставку Товару, витрат на повернення грошових коштів, а також інших прямих витрат LUXE.IM, що виникають внаслідок відмови Користувача від Товару, будуть повернуті Користувачеві не пізніше ніж через 10 календарних днів з дати пред'явлення Користувачем відповідної вимоги за адресою luxeim.com.ua@gmail.com.

7. 2. Терміни та умови самовивозу Товару з складу LUXE.IM

7.2.1. У разі вибору доставки самовивозом з складу LUXE.IM Користувач зобов'язаний забрати Товар протягом 14 календарних днів з моменту надходження грошових коштів на розрахунковий/картковий рахунок LUXE.IM.

7.3. Терміни та умови доставки Товару кур'єрською службою «Нова Пошта»

7.3.1. Термін доставки Товару кур'єрською службою «Нова Пошта» зазвичай становить до 2 робочих днів з моменту передачі Товару кур'єрській службі.

7.3.2. Користувач погоджується, що LUXE.IM не несе відповідальності за дотримання термінів доставки Товару кур'єрською службою «Нова Пошта». Однак, LUXE.IM буде сприяти належному виконанню кур'єрською службою прийнятих на себе зобов'язань з доставки.

7.3.3. Передача товару кур'єрській службі здійснюється протягом 2 робочих днів з моменту отримання повної суми грошових коштів на розрахунковий/картковий рахунок LUXE.IM.

7.3.4. Клієнт зобов'язаний своєчасно забрати Товар і оплатити витрати з отримання товару відповідно до діючих тарифів кур'єрської служби «Нова Пошта». 

7.4. Ризик псування/втрати Товару в процесі транспортування службами доставки.

7.4.1. У разі передачі Товару Користувачеві способами, перерахованими в п. 7.1.1.1 ризик псування і втрати Товару до моменту його передачі Користувачеві лежить на LUXE.IM.

7.4.2. У разі відправки Товару Користувачеві способами, перерахованими в п. 7.1.1.2 ризик псування і втрати Товару з моменту передачі товару відповідній службі до моменту отримання товару Користувачем лежить на Користувачеві.

 

8. Повернення і обмін Товару

8.1. Цим користувач поінформований, що відповідно до ст.9 Закону України «Про захист прав споживачів» повернення або обмін товару можливе протягом 14 днів, та якщо: він не використовувався, і зберігся у тому вигляді, якому його придбав Користувач; пройшло менше двох тижнів з моменту придбання товару Користувачем; є касовий або товарний чек.

8.2. Всі товари, що відправляються Користувачеві, перевіряються LUXE.IM на відсутність дефектів, механічних пошкоджень. Для зниження ризику пошкодження Товарів в процесі транспортування Товари до відправки додатково упаковуються LUXE.IM.

8.3. Відмова від сплаченого Товару може бути здійснена тільки одним з перерахованих способів:

8.3.1. У разі, якщо оплата Товару була здійснена на території України і Користувач вибрав спосіб доставки відповідно до п. 7.1.1.1. Користувач має право відмовитися від Товару до підписання Накладної та передачі Товарів Користувачеві.

8.3.2. У разі, якщо оплата Товару була здійснена на території України і Користувач вибрав спосіб доставки відповідно до п. 7.1.1.2. Користувач має право відмовитися від Товару до відкриття упаковки. У цьому випадку Товар повинен бути повернеийа LUXE.IM в оригінальній упаковці без слідів розкриття.

8.4. Повідомлення про відмову від Товару з номером замовлення при Реєстрації та копією паспорта Користувача необхідно направити на адресу luxeim.com.ua@gmail.com.

8.5. У випадках, передбачених п. 8.3.1. і 8.3.2. повернення коштів Користувачу, отримані на рахунок LUXE.IM, проводиться тим же способом, яким вони були зараховані на рахунок LUXE.IM за вирахуванням банківських витрат LUXE.IM на здійснення платежу, витрат з доставки Товару, а також інших витрат LUXE.IM, що виникають внаслідок відмови Користувача від Товару.

 

9. Підтвердження Угоди

9.1. Користувач має право відмовитися від підтвердження цієї Угоди, у випадку якщо будь-яка його умова є для Користувача неприйнятна.

9.2. Користувач підтверджує, що прийняття Угоди (кнопка «Я ознайомлений та згідний з умовами надання послуг») означає повну згоду Користувача з усіма його умовами без винятку.

9.3. Користувач визнає і погоджується, що звернення в LUXE.IM для оформлення Замовлення, та одночасно Реєстрація Користувача на Сайті є підтвердженням добровільної згоди з усіма положеннями цієї Угоди.

 

Дата останньої зміни 12.07.2014.